Pro TEBE

Pro TEBE

Anotace: Láska je občas krutá a nemilosrdná

Blízko ke štěstí jsem stál,
osud mi Tě však z rukou vzal.
Hvězdy na nebi pohasly,
stejně jak v Tvém srdci žár.
A proudy slz slova lásky odnesly,
když řekla jsi, že budeme jen přáteli.
Bolí mě srdce a z očí stékají slzy.
Proč skončilo to tak brzy?

Jsem Ti vděčný za ty krásné dny.
V nichž plnily se všechny moje tajné sny.
A já směl jsem pro Tebe žít,
Tvé tělo objímat a radost ze života mít.

Teď smutek zpět do duše se stěhuje
a uzamyká mé srdce pevným zámkem.
Bolest a žal ruku v ruce,
požírají mojí mysl a trápí mne velice.

Proč život je tak složitý?
Proč štěstí je tak vrtkavé?
Kdo zná odpovědi na otázky složité?
Chtěl jsem jenom trochu štěstí
a dát svému žití smysl.
Nepovedlo se...
snad příště konečně porazím osud.
Autor básníř, 07.05.2006
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí