O stesku

O stesku

Anotace: ...a tak dále...

Láska?Jen sny vzdálené
pláču ve spánku
a přes den slzy otírám
Srdce?Zpola spálené
Z hlasů skřivánků
zní žal,když oči zavírám
Štěstí?Ta velmi stará
dáma zjizvená
nadšeně vypráví o smutku
Můj mozek se stará
Co asi znamená
deci úsměvu v moři zármutku?
Autor Veseldík, 10.05.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

deci úsměvu v moři zármutku
.....ach jo...nádherné...

10.05.2006 10:31:00 | ZZuzkAA

Moc hezky napsaný.Trhá mi to srdce.

10.05.2006 10:20:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí