Loučení

Loučení

Anotace: Loučit se je umírat!!!!

Už nadešel ten čas
a já ti šátkem mávám…
Teď nemůžu se smát…
Už můžu jenom plakat.

Už usmívat se nemohu.
Už ne- ani chvíli!
I v očích bílých holubů
slzy jasně vidím…

Minuty se krátí.
A pomalu končí den
Každý z nás se domů vrátí.
Kéž by to byl jenom sen…

Loučit se je umírat.
Bude těžké znova začínat…
Vrací se ale naděje…
Zůstanem pořád přátelé?
Autor barking bitch, 15.05.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nechceš zkusit psát básničky, které se nerýmují? Dá se jimi daleko víc vyjádřit.

19.05.2006 19:19:00 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí