Psaní mého života

Psaní mého života

Anotace: Poslední dobou mě fakt napadají jen tyhle věci. to asi proto že se tak cítim když nemohu být s tím s kým moc chci

Vlastní krví píši psaní
Na papír promáčený slzami.
Cítím jak kapka krve
Stéká proudem po dlani.

Vlastní krví píši psaní
Pro všechny noci co život vzal jim den
Pro všechny vojáky beze zbraní
Pro noci bezesný-pro jediný sen.

Vlastní krví píši psaní
Pro všechny mrtvé,co mají touhu žít
Pro zvony v kostele,co právě doznívají
Pro zvony jejich věčný klid

Vlastní krví píši psaní
Pro lásku,kterou řídí mocný čas
Pro nový den bez svítání
Pro ten božský hlas

Vlastní krví…..
Zbývá mi už jen kapka
Mé oči slábnou,
a cesta mezi řádky
Cesta byla krátká……..
Autor drak-t, 16.05.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nemůžu si pomoct, je tady čistá láska prosycená...
a básenka napsaná překrásně... až dech mi zastavila... :o)

16.05.2006 09:34:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí