Vězeňská

Vězeňská

Anotace: Není tak úplně jednomyslná...

S okovy na nohou
světem se toulám
Křidélka svobody
zakrsla zcela
Rty mluvit nemohou
A tak jen žmoulám
Jsem ryba bez vody
Můj domov je cela
Autor Veseldík, 16.05.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí