Rok

Rok

Anotace: Vzpomínka, bolavá rána jen další slzy

Už je to rok,
co zavřela se za Tebou brána.
Ke které směřuje každý náš krok,
do večera… z rána.

365 dní,
už od té doby uběhlo.
Kdy se nám o Tobě jen sní,
tolik se toho seběhlo.

Jen plamen svíčky hořící,
do ticha házející stíny.
Jen vzpomínka tiše planoucí,
co bych dala za s Tebou strávenou chvíli!

Vím, že už se nikdy nevrátíš,
ta brána je moc silná.
Už nikdy nikoho neztratíš,
ne jako my. Jsi volná …
Autor seherzada, 19.05.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a přesto pláču...

21.05.2006 00:01:00 | Monaliza

Hezké, za 100%!

20.05.2006 10:36:00 | Isabella Monvoisin

Moc pěkné, smutné, upřímné... Uronil jsem za tebe velkou slzu...

19.05.2006 15:27:00 | Arakkis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí