Někdo tu chybí

Někdo tu chybí

Anotace: ...

Láhev plna po hrdlo
Nikdo kdo by pil

Místnost skryta ve stínu
Nikdo kdo by rozsvítil

Spousta okázalých dárků
Nikdo kdo by papír rozbalil

Zvuk rezonující mezi zdmi
Nikdo kdo by ho zachytil

Trumpetista hrající do tmy
Nikdo kdo by poslouchal

Malá báseň do šuplíku
Nikdo kdo by předčítal
Autor Raallio, 20.05.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

samota a prázdnota
obsažená v šesti dvojřádcích...
dobrá práce

20.05.2006 19:27:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí