Beze smyslu...hromádka nesmyslů

Beze smyslu...hromádka nesmyslů

Anotace: Možná vám to přijde o ničem,nebo jako něco co moc nedává smysl...ale ne všechno vždycky ten smysl dává..nebo alespon u mě...

hvězda po hvězdě pomalu z nebe padají
růže po růži pozvolna uvadají
nebe se zatáhlo,a zase prší
všechno to začíná a všechno končí
den za dnem a noc za nocí
slzy co papíry zase rozmočí
usměv co skončil s ním zas jeden sen
pláč který propuká, den co den
začátek bez konce
konec co začíná
zapadá slunce
co mi to připomíná?
sem tam a zase zpátky
krok sem a krok zpátky do pohádky
ohen chladící
a žár v zádech mrazící
zelené oči
očka plačící.
Autor black_and_red, 30.05.2006
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké, je to dobře napsané a co víc by jsi chtěla tvořit než to co člověk cítí?

30.05.2006 21:42:00 | petrzal

Myslím že to dává smysl, jen to člověk musí zažít...
Je to moc krásné...

30.05.2006 20:02:00 | Skria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí