Dlaň Smrti

Dlaň Smrti

Anotace: ...

Dlaň Smrti
Každého pohltí
Dlaň Smrti
Každého rozdrtí

Její dotek chladný,
Jako není jiný žádný,
Zamrazí i na poušti,
Duše tělo opouští.

Na každém rohu stojí,
V každé díře na tebe číhá.
Proč se jí lidé bojí?
Ona stejně všechno stíhá.

Ona má prsty v každém konci,
Přijde si ve dne, přijde si v noci.
Je všude, je tady, je tam,
Věřte mi, Já se s ní znám…

Dlaň Smrti
Každého pohltí
Dlaň Smrti
Každého rozdrtí
Autor Žiťa, 31.05.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný!!!

10.07.2006 22:58:00 | Shira Brie

Je to pravdivý.

01.06.2006 13:11:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí