U vody

U vody

Anotace: Básnička o jedné dívce.

U vody sedí
Smutně do ní hledí
Svůj odraz tam vidí
Za něj se stydí

U vody sedí
A smutně kouká
Vidí svůj obličej
Odporný a zjizvený
Sto chutí má
Praštit s ním do stěny

U vody sedí
A tiše pláče
Vidí své ruce
Zkrvavené a odřené
Dlaně plné krve
Od trnů kůže sedřené

U vody sedí
Však zvedla se teď
Je čas aby skončila
Svůj věčný stesk

Stačil prudký odraz
HOP. ŠPLOUCH. Plác
A všude je tma
A dech jí odchází
Její duše z těla
Pomalu odchází

Na hladině vody
Plave mrtvé tělo
Na zjizvené tváři
Krásný úsměv září.
Autor Lenny8, 01.06.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vadi mi tam to s tou stenou a ten absolutni rym. Zbytek je dobry. Proto plny pocet

01.06.2006 19:29:00 | Dark angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí