Pocit marnosti

Pocit marnosti

Anotace: ***

Vraž mi dýku do srdce,
hluboko tam,
kde koluje vřelá krev,
vraž mi dýku do srdce,
do rozevřených střev.
Roztrhej mě jak papír
a spal jak suché chrastí,
drť moje tělo,
jak vysušené kosti.
Jen ať mi tečou slzy,
ať bolest mě nenechá spát,
co je to smrt oproti tisíci dalších ztrát.
Autor melebele, 04.06.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí