Čas

Čas

Anotace: čas vždy zvítězí...

Jak krutý svět se točí kolem nás,
snad je to trest co prožíváme den co den.
Pomstou zasaženi se prodíráme k úspěchu,
nohami zapuštěni v zemi se cítíme.
Spoutáni se bráníme ze všech sil,
však marná snaha to jest.

Je to mocnější než my,
copak to je?
Proč nás to svírá?
Proč?

Odpověď však není složitá,
ba jednoduchá a čitelná.
Není to láska ni nenávist,
ani ta smrt, ta je až na konci.
Tak copak to je, co nás nepustí dál?
brání nám v rozletu a žití.

Je to čas,
čas je náš největší nepřítel.

Času se nedá poručit.
Čas si nás omotá.
Čas nás zabije.
Sbohem
Autor the_carrion, 05.06.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechci Ti to tu zahlcovat samymi 100%, ale je to opet opravdu povedene a mne neuveritlne blizkeee:) parada!

29.09.2007 20:24:00 | Kláárchen...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí