Nezvěstná

Nezvěstná

Anotace: Podloženo zážitky posledních dni...

Hledám ji,
stále volám její jméno
v naději,
že ji uslyším,
co jiného mi zbylo?
Koukám už pod každý list
kam jen mohla sama,
tak sama jít?
Co nacházím jsou prázdná slova,
šepot větví javorů,
co sobecky jen o sobě mluví
a mně nepomohou.
Ale co když vědí?
jen si se mnou,
s mou bezmocí, hrají?
Ne, už neslyším,
běžím utíkám.
Volám ji a stále hledám,
když v tom zjišťuju,
že uprostřed temnoty,
kde vidím jen světlé odlesky
stříbrných bublin s ostny
to už není ona,
ale jsem to já - ta nezvěstná...
Autor mistake, 10.06.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

komentář bez komentáře.. jen smutný pohled a slza věnovaná památce Nezvěstné, která už nikdy neprocitne..:'(

10.06.2006 14:17:00 | kaay

Hezky zajímaly by mě ty podklady...

10.06.2006 12:44:00 | oryn21

Hledáte sebe, nebo berušku pod listem? Jinak hezký počteníčko!!!

10.06.2006 11:55:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí