Umím létat

Umím létat

Anotace: Umím létat..a teď už mám i křídla.

Podívejte, přátelé,
umím létat!
Vysoko se vznáším,
daleko se dívám.

Umím létat, přátelé,
můžu-li vás tak nazvat...
Podívejte na mě,
jak vysoko jsem.

Nemám křídla
a proto často padám,
ale za tu chvíli to stojí,
vidět všechno z výšky.

Za tu chvíli stojí všechno,
za chvíli štěstí i zemřít.
Pro křídla se přátel vzdát...
dokáže jen málo kdo.

Podívejte, přátelé,
já už mám křídla!
A štěstí už mám také,
co příjde teď?

Nic, jsem moc mladá...
Autor Aaliyan, 12.06.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé ... má to hloubku a srší to energií ...good job!

19.07.2006 11:46:00 | Pablitofracek

sry: probeh=pribeh

21.06.2006 19:23:00 | Dark angel

Dobry. Libi se mi, ze to ma nejaky probeh

21.06.2006 19:22:00 | Dark angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí