Seděla u vody

Seděla u vody

Anotace: zklamaná láska

Seděla u vody,
v očích slzy,
čekala milého,
zda přijde brzy.

Milý jí nepřišel,
slza už stéká.
Vrací se k domovu
smutná a křehká.

Další den u vody,
dívka sedí znovu.
Slzy má v očích
a nechce se jí domů.

Milý už přišel,
ale s jinou dívkou.
Milá to viděla,
probodla se dýkou.
Autor Jiřina, 19.06.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale pěkné...

Jinak ´Ti děkuji za komentář k mé pohádko-povídce :o)

02.08.2006 22:24:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí