Můj živote, má představo

Můj živote, má představo

Anotace: Třeba se věci změní..

Srdce němé bolestí,
je sevřené do kleští.
Pláče, sténá, naříká,
svůj žal v mysli polyká.
Slzy mají sílu hlasu,
i city mají tloušťku vlasu.
Duše křičí pláčem dětí,
když řeči mají ostrost tětí.

Planá naděje roztaví tmu,
když budím se z mého hořkého snu.
Pak krev s lehkostí oblaků
se rozpouští do rozpaků.
Láska při kráse zvonění,
za východu světla souznění,
se v horizontu objevuje
a moje tělo zaslepuje.

Teskno mizí s odlivem,
však vrátí se mi s přílivem.
A já se bojím jít zas spát…
Budeš mě mít ještě rád?
Autor Jocelyn, 22.06.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí