Tajné přání

Tajné přání

Anotace: Co by bylo kdyby se čas dal vrátit?Bylo by všechno jiné...

Sedím tiše v koutě
sama v temnotě světa
slunce prosvítá skrze okna
v ledovém klidu zamčená
skládám básně snad
o svém štěstí či neštěstí.
Chtěla bych být jako dřív
aby mé srdce pokrýval sníh
čas však není hračka na hraní
plyne dál, nikdy se nezastaví.
Nejde to už vrátit
neměla jsem ti tenkrát bránit,
teď bys byl už pryč
daleko od mého srdce,
bylo by všechno jako tehdy,
můj život...střípky...ledy...
Je to mé tajné přání,
své srdce proměnit v led,
prosila jsem Ďábla,
prosila jsem Krista,
chtěla bych čas změnit hned,
náš vztah bych odpískala
ale nejde to...
Mé srdce je rozkvetlá louka,
ztratit tě...
to bych neunesla.
Mé přání bude uvnitř skryté,
a možná až budu starší,
bude všechno jiné...
Autor Pájík, 24.06.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí