Touha po životě

Touha po životě

Anotace: ....................................................

Zda-li toužíš po životě
i kydž se ti kroutí???
Když realita kolem tebe
podivně se kroutí???

Zda-li toužíš po životě
když roníš slzy zlosti???
Když dech a srdce zdají se ti
jak nezvaní hosti???

Zda-li toužíš po životě
i v těch těžkých chvílích
kdy kolem tebe proudí lidi
v šatech čistě bílých???

Zda-li toužíš po životě
když naposled se oči klíží???
Když chladná náruč vesmíru
tvyým směrem se blíží??

Zda-li toužíš po životě
ptát stokrát jsem se chtěla.
Teď,když růži pokládám,
teď vím,že jsem měla...
Autor Solitary Angel, 27.06.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí