Nechci se trápit

Nechci se trápit

Anotace: Nechci se trápit........

Tak jako barvy na deštníku,
mění se v životě pár okamžiků.
Nechci se trápit a ronit slzy,
nechci mít uplakané oči a říkat,
jak mě všechno mrzí.

Nechci být malá holka,
s ubrečenýma očima,
pro mě už přece není život žádná školka,
vždyť každý den se něco krásnýho počíná.

Tak jako hvězdy na nebi se mění,
každý člověk má svůj svět a smysl,
každý má své snění,
a ovládá svoji mysl.

Nechci být malá holka,
a mít v očích slzy,
nechci se trápit,
i když mě spousta věcí hodně mrzí.

Tak jako růže bez trní,
cítí se každý ve svém trápení,
vždyť život nejde zahodit jako kámen,
proto své štěstí hledej a nikdy nepřestávej
Autor Aangela, 30.06.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí