Dobrou noc!!

Dobrou noc!!

Anotace: Taky moje básnička,docela se mi líbí tak jsem jí dala na net.Snad se Vám bude taky líbit no...

Tiše oddechuješ ve spánku,
sníš si svojí pohádku.
Ta zajímavé má dění,
tam neexistuje skolamání.
Ano,to tam utíkáš před světem
se sklamaným pohledem.
Občas slza smočí tvá líčka,
občas před světem zavíráš víčka.
Říkáš si, že život je zlý - v tom pravdu máš,
ale ve snu se před ním neschováš!!
Autor Sana.sorrow, 01.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí