proč žít

proč žít

Anotace: jen taková zoufalá úvaha

Proč žít?
Proč spát?
Proč lhát?
Proč milovat?

Všichni se na Tebe vykašlou,
do hlubin Tě stáhnou,
Tvou duši a sny pošlapou,
ani se neohlédnou.

Propadneš se do bažin,
močály Tě obklopí,
o vše pěkné Tě oloupí.
Ani naděje Ti nezbyde.

Říká se,
„naděje umírá poslední,“
ale já žiju!
Zatím stále ještě žiju...
Autor Týnižka, 03.07.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí