Zemřít mladý

Zemřít mladý

Anotace: Zabila ho láska

Člověk, nešťastný a mlád,
člověk utrápený,
chce zmizet ze světa,
napořád.

Hrnek přetekl s tisíci slzami,
člověk utrápený,
už přešel všemi cestami,
chce zmizet ze světa napořád.

Zranila ho láska a zemřel bolestí,
slzami ronila se stále jeho tvář,
žil v úzkosti,
nechtěl vidět už žádnou zář.

Zabila ho bolest, utrpení a klam,
zranilo ho, co mu život dal.
Už nechtěl slzy,
protože říkal,
že ho to hrozně mrzí.

Teď je mrtvý a možná i rád,
už nepozná jinou lásku,
jiný život,
už pro nikoho nebude kamarád!
Autor Aangela, 03.07.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí