Po kremaci

Po kremaci

Anotace: Toto NENÍ má zkušenost. Psáno na základě jednoho příběhu.

Z osamění,
hledí dlouze na zem.
Špinavý prach a dva páry bot.
Nahlas si šeptá, je jenom blázen.
Těm mnohdy přichází samota vhod.

Dva páry strojené
v lesknoucím laku.
Muž je má nazuté,
ona ne..
Zná tuhle podlahu drobného zmatku.

Jen ona ví,
brázdu v očích má..
Jen ona ví,
že je neviná.

V osamění podléhá,
já tíhnu k dalším úvahám..

Ta zbabělost muže trhne mi žlučí,
rozporů plný, uhýbá pohledem.
Neslyší, nechce, jen tupě čučí
na sebe do okna oknem zas ven.
Uniká stíhaný šepotem..

Jen ona ví,
slova si drmolí,
proplétá zpocené ruce.
Jen ona ví,
jak láska zabolí,
když v popelu mrtvého,
rozpráší po poli.

A vklouzne do bot, odchází..
Autor šedá bílá myška, 07.07.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neexistuje tady nějaká interní pošta či co? Rád bych třeba Tvůj mejl a nemohu ho najít... :-)

07.07.2006 11:26:00 | Muji

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí