Pejsek v lese

Pejsek v lese

Anotace: hau

V pohádkovém černém lese
toulaví pejsci ztrácí hlavy
holaj duša, veselme se
pryč je odraz pánovy slávy

Na samém konci toho lesa
mýtinka je šedá, pustá
v rukávech už žádná esa
a kolem jen mlha hustá

Kde se vzal, kdos se vzal
nic neboj se, ty pejsku malý
že hůl jak kámen, to bych lhal
vždyť dávno dřív už tebe sťali

Teď pobíhá si sem a tam
jak bezhlavě si hledá pána
lepší psí hlava, než sám si sám
kéž psí věrnost je mu dána ..
Autor Soliska, 14.07.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sláva, našel jsem! Konečně něco zajímavého, a to nejen tahle.

15.07.2006 08:00:00 | sinor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí