Sejv mí...

Sejv mí...

Anotace: Plís...

Pláču a slzy mi stékají po tvářích,
Mosty se stávají pramínky vlasů,
Přemítám, že mlčky křičet snad není hřích,
Hluboký stesk tísní od dávných časů.

Nutit se k přiznání,
Probrečet svítání,
Křičet jen očima,
Zbraň není účinná!

Pláču, už proudy slz pokojík zaplavily,
V záchranu nedoufám, nestoupám na židli,
Přes světla majáku, co v dálce se objevily,
Zřím temnou chýši, mé nové obydlí...

Nastal čas dluhů,
Čas chytit se kruhu,
Nikdo však nehází,
Záchrana odchází...

Sbohem.
Autor Algernoon, 16.07.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky se topím.... z tvých veršů :'(

16.07.2006 12:21:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí