Co zůstane

Co zůstane

Anotace: ...

Co tady věčně zůstane
Co nezmizí z této země
To je mi neznámé
To je hluboko ve mně

Někde v mé nejhlubší temnotě
Se skrývají střípky věčnosti
Nikdy to nenajdu ve hmotě
Nejsou to ani žádné cennosti

Je to mrtvé i živé
Má to barvu černou i bílou
Snad to není křivé
Nejde to srovnat s žádnou silou

Je to tajemství ukryté
V černé komnatě
Závojem nevědomosti přikryté
Zalité v hustém asfaltě

Nepoznám, nenajdu,
Ale zůstane věčně…
Autor Žiťa, 18.07.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí