_Ráno_

_Ráno_

Anotace: Kdo zná pozná... nejde o zborcený vztah. Je to takovy.. no fakt nevim :( nejak na me zas padl smutek... jsou v tom my pocity, nekde mezi radkama..:( neni tam zadna uprava nic, proste me to napadlo :( kdyztak se omlouvam..:(

Dva hrnky kávy
a dvě židle zůstaly.
Dvě housky k snídani
a dva páry bot.
Dvě kostky cukru
a mlíka trošičku
jen do tvého hrnku
zamíchám lžičkou
a nechám ji v kávě,
tak, jak děláváš to ty.
Svou kávu zamíchám
a lžičku na podšálek
úhledně položím.
Tak snídani vypijem
a housky ztvrdnout necháme
a ty zase spěcháš,
boty před nazutím nerozvážeš
a pak nervózně remcáš,
proč trvá to zrovna mně.
Já se jen sladce usměju
a ty odpustíš mi vše.
Nakonec ke mě přistoupíš,
ruce k mému pasu vztáhneš
a zmizíš, rozplyneš se,
byl to jen přelud, sen.
A já vstávám,
prázdné a studené je vedle mě to místo.
A já vstávám,
jdu postavit na dvě kafe, vlastně jen na jedno…
Autor mistake, 20.07.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že Ti rozumím:-)

21.07.2006 02:45:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí