Vzpomínám...

Vzpomínám...

Anotace: Proč mě miluje, když si to nezasloužím??

Zavírám oči, pod víčkami slzy,
vzpomínky bolí, vzpomínky mrzí.
Pouta se trhají, ruka mi chřadne,
sám ještě nevěděl, jestli lásku zvládne.

Modlí se, prosí, ruce své spíná,
z jeho Lásky stává se dívka jiná.
V očích už nehoří plamínky vášně,
slzy mu stékají, tak skládá jí básně.

Vzpomínám dál, srdce víc bolí,
kdo to řekl, že láska rány hojí?
Na polibky, na dotyky, na pohledy těch očí,
pokoření vzpouzím, svět se, se mnou točí.

Netrestej mě Pane, za to, že jen miluji,
křídly lehce mávnu, od všeho se vzdaluji.
Jsem černý anděl bez pokory, vzlétám vzhůru k nebi,
vzpomínám na jeho lásku ... proč miluje mě?? NEVÍM!
Autor Jajja, 22.07.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí