Ztracená touha

Ztracená touha

Anotace: ...o snu, který se nesplnil

Chuť slz, tu už znám zpaměti,
Nekoukej tak na mě,
Ty rady nech si pro děti,
Spíš nabídni své rámě.

Jsem jako malé mládě,
Co v moři se ztratí,
Co mořem pluje na kládě,
A ví, že už se nevrátí.

Hlava mi hoří,
A bolí srdíčko,
A já na tom moři,
Políbit tě chci na líčko.

Je to touha,
Sen, co se nesplní,
Je to iluze pouhá,
Která vždy skončí na trní.

Pluji už deltou řeky,
Přede mnou je pevnina,
Vyčerpáním však usnu na věky,
Tělo mé zakryje zemina.

Už nikdy tě nebudu moci políbit, nikdy…
Autor Agnesita, 23.07.2006
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí