Flegmatický přítel

Flegmatický přítel

Anotace: -

Přemýšlíš v osamění,
nevnímáš čas,
posloucháš onu vražednou píseň,
chceš zabít se zas?

Ohledy jsi nikdy nebral,
myšlenky zabíjíš snadno,
můj flegmatický příteli,
jen nedopadni na dno..
Autor desela, 05.08.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí