Vidím

Vidím

Anotace: ...

Vidím dech svůj,
i když kolem slunce praží
cítím tě za sebou
když stojím v noci na zápraží.

Slyším, slyším i zvuky stínů,
slyším i tebe někde v dáli
vidím, i skrz tu temnou propadlinu,
ty jsi tam, však i zde,mezi námi.

Vidíš mě, i dotknout se mě můžeš
však já tě již nikde nevidím
to poslední co zbylo z mého muže,
jsou jen staré na něj vzpomínky

Všímáš si, musel jsi odejít
víš i že navždy to bude již,
chci ještě se naposledy rozloučit
však ty mě již neslyšíš.
Autor black_and_red, 07.08.2006
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí