Veselý žal

Veselý žal

Anotace: Je docela smutné, že to takhle chodí zrovna na naší zemi.Ale co člověk zmůže když je na všechno tak trochu sám.

Tisíce zklamaných štěstí
Po zemi chodí
Dnes život zaniká
Dnes život se rodí

Dnes vrásky od smíchu
Slzy nám zalily
Dnes dva slepí poprvé
Své hvězdy spatřili

Dnes vstalo to
Co v náručí zemřelo
Dnes vzduchu ze žalu
Dýchat se nechtělo

Dnes utírám slzy
Klaunovi na ulici
Když mladá dívka
Má schůzku na márnici

Dnes točí se země
A na místě stojí
Když motýl v mé dlani
Se o život bojí
Autor Liwinka, 08.08.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí