Ztracená Naděje

Ztracená Naděje

Anotace: Když člověk ztratí naději, je to nepříjemné, ať už jde o cokoli, zvlášť ale, když se to týká přátelství, lásky...

Dostaví se sen,
kde vše možné je.
Až přijde den,
zas nebude Naděje.

Umřela nedávno,
nepěknou smrtí,
mít ona kosti,
cítím, jak se drtí.

Navždy je vše ztraceno,
nic světlého není,
jen noc a zataženo,
nespatřím světlo denní.

Na okolí já zanevřela,
studná jako topaz,
Naděje si zemřela,
mě nechala tu napospas.

Občas tajně doufám,
že mrtvá není,
v sobě se vrtám,
marně hledám, Naději.

Naději v tebe.
A doufám v ní s těmi,
co věří v nebe,
důvěřují Zemi.

Možná jsem bláhová,
že Naději hledám, já vím.
Možná je každá taková,
zdali, to se nikdy nedovím.
Autor Linushka, 09.08.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo naděje... na tu spoléhá každý, bohužel mnohdy zklame...

09.08.2006 12:35:00 | Agnesita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí