Život

Život

Anotace: K čemu je?

Je to hrstka času před koncem
kdy snažíme se zbírat štěstí
a pak čekáme v ringu před zvoncem
až nám dá osud tvrdou pěstí
..a všechno se rozsype

Proč nevnímáme štěstí kolem nás
ty vedle mě a já vedle tebe
tu bolest pak zesílí jenom čas
kdy sme příliš daleko od sebe

proč noc je temná a světlý den
proč mám pořád ten pocit
že všechno krásný je sen
proč životu chybí soucit
nad láskou...

Život a smrt
jeden druhému opak věrný
jako dobro a zlo v pohádce
ale kdo je bílý a kdo černý?
to se dozvíš až na oprátce...

A když se ho snažíš nevnímat
Zastaví ti vzduchu přívod
nadechneš se a začneš ho proklínat
tak k čemu je pak život...???
Autor Midnighter, 17.08.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí