Prokletá láska

Prokletá láska

Anotace: Láska je někdy krutá

Z nebe slétávají perleťové závoje,
všude lásko Tvůj parfém cítit je.
Ta vůně se nedá zapomenout a nedá se zaměnit.
Přál bych si znovu topit se v Tvém závoji,
i když jsme teď jenom přáteli.
Když slunce ráno probouzí se,
chci ležet vedle Tebe a tulit se k Tobě.
Smát se s Tebou každý den,
ale to už je dnes jenom pouhý sen.
Něco co už nikdy nebude.
Alespoň, že to nebe je.
Autor básníř, 20.08.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí