Panenka

Panenka

Anotace: Čas nikdo neumí zastavit :o(....

Na skříni sedí panenka
kdo ví jak dlouho tady může být?
Možná už se z ní stala stařenka
a teď chce jenom svůj klid mít.
Vlasy jí vytrhala neposlušná holčička
i šatičky jsou zničené...

Vedle panenky stojí lampička
barvy,jasné,krásné zelené.
Dnes uklízejí panenku do krabičky
už ji nepotřebují.
Holčička už nechce hračky
jen se tu zbytečně povalují.

A tak lampička zůstala sama na skříni stát
s ní si přeci nejde hrát.
Tak skončil příběh panenky,
co oči měla jak dvě pomněnky.
A úsměv velký,srdečný,
ale čas k ní byl nevděčný.

Splnila svoji povinnost,
nikdo ji nebral na milost.
Přišel její čas...
Autor Kariš, 20.08.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I panenky mívají občas takový konce:-)

23.08.2006 23:28:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí