Proč,proč?!

Proč,proč?!

Anotace: Proč?!

Proč já,pověz mi proč!
Život a hlavně láska je jen hloupý kolotoč.
Proč,proč se mi to muselo stát?
Proč,proč musela jsi to vzdát?
Proč,proč musela jsi na tom místě stát?
Proč,proč on musel do toho auta ten den nasedat?
Proč,proč on musel pít?
Proč,proč my museli na to rande jít?
Proč,proč já musel si odskočit do obchodu?
Proč,proč já nechal tě čekat u vchodu?
Proč,proč já nemohl si tě lépe hlídat?
Proč,proč nemůžem se více vídat?
Proč,proč nestál jsem ti za to žít?
Proč,proč nemůžem spolu již být?
Proč,proč nevydržela jsi než přijela záchranka?
Proč,proč znala jsi mého bratránka?
Proč,proč ses s jeho pomocí se mnou seznámila?
Proč,proč si mě svou krásou jak drogou omámila?
Proč,proč musel tě ten opilec srazit?
Proč,proč musel nám celý život zkazit?
Proč,proč ležíš a nemluvíš?
Proč,proč ležíš a jen spíš?
Proč,proč jsme tak smutní v kostele?
Proč,proč navždy oddělené naše postele?
Proč,proč máš na sobě bílé šaty,ale ne svatební?
Proč,proč bílé?A proč pohřební?!
Autor Dindane, 21.08.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička!! Jen doufám, že není pravdivá...:´((

17.11.2007 12:28:00 | MiaaWei

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí