Mlha

Mlha

Anotace: ...

Bloudil jsem v mlze,
Nevnímal čas,
Okolní ruch,
Jako by zhas,

Cítil jsem zimu,
Až k morku kosti,
Sněhové vločky,
Nezvaní hosti,

Bloudil jsem slepý,
Bloudil jsem bez zraku,
Modlil se k Ježíši,
Modlil se k zázraku,

Po tvářích stékaly,
Řeky kapek strachu,
A život blížil se,
Rychle k bodu krachu,

Na poslední nádechy,
Zmohly se plíce,
Pak zavřel své oči,
A…nežil více
Autor Muta cum liquida, 27.08.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí