....

....

Anotace: to jsem napsala po jedné hádce...

Slzy teď stékají mi po tváři
Má mysl se plní úzkostí
Radostný úsměv už nezáří
V srdci je tolik bolesti

Najednou se začínají třásti ruce
Smutek proniká do žil
Naděje není aby držela srdce
strach našel si svůj cíl

beznaděj mysl pohltí
jak temnota město v noci
smrti plán nikdo nezhatí
život už nemám ve své moci

smrt si mě vzala
přišla s podivnou smlouvou
volnost mi dala
za duši mou pouhou.
Autor Adeleide Gregory, 30.08.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí