Sebevražda

Sebevražda

Anotace: .......téměř vše,co mě napadlo,asi až na pohřbení zaživa(na to člověk potřebuje ještě nějakýho vopravdu milýho kámoše).Kdyby vás ještě něco napadlo,napište mi to,pokusim se to tam narvat:-)

Tak seber si ho už
Vždyť je to jen nůž
To není krev,jen růž
Jenom tmavá jako tuš

Podají se samy
léky tvojí mámy
do hluboké jámy
deprese jen klamy

Kdesi v dálce houká vlak
skočil´s pod něj jen tak tak
jako velký rudý drak
oddělá tě motorák

Jedna rána z brokovnice
z celku jsou teď statisíce
úklid práce na měsíce
nová urna do police

Výstřel zazní do ticha
svět kolem už utichá
slabá bude útěcha
kdo se bojí , utíká
A co takhle provázky
na začátek procházky
zbudou jim jen obrázky
jedné velké porážky

Vodu dýchaj plíce
stále víc a více
jako krmná píce
pro tvé bledé líce

A co takhle z výšky pád
dole tělu schází lad
životů je plný sad
tak proč se tedy smrti bát?
Autor Solitary Angel, 30.08.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě se bavíš na ponuré téma, ale budiž.
pokus se tam dostat ještě dráty, vysoký napětí, prostě elektřinu...fuj, brrr.. sem to ale cynik.
j.c.ben

31.10.2006 16:20:00 | j.c.

Nejni spatne..takove pekne tema..ale neco mi tam sem tam chybi ci prebyva..nevim..tak 80..

30.08.2006 11:03:00 | Lady Celebrian

...stovky dírek z brokovnice ...
...co na to plíce ...
...nedýchají více ...

30.08.2006 08:53:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí