Anděl.který se bál samoty

Anděl.který se bál samoty

Anotace: ...............................a ty křídla v noci jsou hvězdy,kdyby s tím měl někdo problémy,yeah???

Noční nebe
Temnota
Anděl,jeho samota
Jenom dlouhý vzdech

Nové slunce
Svítání
Anděl,jeho lítání
Po osamělých zdech

Horký kotouč
Poledne
Anděl letí do nebe
Spadl a má pech

Západ slunce
Stmívá se
Anděl je sám,bojí se
Před bránu si leh

Už je slabý
Ztrácí moc
Křídla rozsápe mu noc
Jako ve zlých snech

Když v noci zvedneš hlavu
Uvidíš tam na tuty
Křídla toho anděla,který se bál samoty
Snad uslyšíš i jeho brek...
Autor Solitary Angel, 30.08.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo bohužel lidi,já nejsem dokonalá...

31.08.2006 09:45:00 | Solitary Angel

Na muj vkus je to malo poeticky. Ale jinak se mi to libi...

30.08.2006 23:53:00 | Baladona

Pekne...ze zacatku uplne super..ten konec je trosku slabsi uz se mi tak nelibi...

30.08.2006 10:48:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí