Poslední....

Poslední....

Anotace: ...........................jako je jednou všechno na poprvé,proč by to nemohlo být taky naposled??????

Poslední ozvěno
Slabého života
Kterýpak z lidí
Který ti naslouchá?

Poslední pohlede
Co na cestu mi svítí
Řekni mi kdo přinese
Na hrob luční kvítí???

Ty poslední výdechu
Hej,ty starý brachu
Po tobě nic nezbude
Tak nač tolik strachu???

Má poslední vteřina
Ta,co mi teď uniká
Odvede mou duši z těla
Dál se mě to netýká...
Autor Solitary Angel, 31.08.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí