PROPAST

PROPAST

Anotace: Nevim ne....asi je to trochu divný tak mi prosím pište komentáře !!!

PROPAST

Hluboká propast,
Mezi tebou a mnou.
Špinavou náplast,
Na duši mou,
Přilepí někdo ?
Podá pomocnou ruku,
Vytáhne mě ven ?
Ten střípek co mám v oku,
Vyndá někdo ?
Sundá provaz z krku,
Abych mohla dýchat,
Do plic vzduch dostat,
Vdechnout vůni života,
Ze všeho se radovat.
Pomůže mi někdo ?
Dlouho pomoc čekám,
Nepřichází…
Prosím, klekám !
Jen Ty mi můžeš pomoci !
Můžeš uzdravit mou duši,
Střípek z oka vytáhnout,
I provaz z krku sundat,
Však žádám ještě něco.
Můžeš se mnou zůstat ?
Autor -Wendy-, 08.09.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí