Teď je o tobě

Teď je o tobě

Anotace: Že ty jsi ten o kterém píši?

Že ty jsi ten o kterém píši?
Proč je to tvá domněnka?
Má ústa se kvůli tomu klíží,
V očích se ztrácí pomněnka,

Loudej se v minulosti,
Čti si má bezmocná díla,
Byly psány v opilosti
V nich kdysi ještě byla síla,

Dnes skončilo to co mělo,
Dost problémů dávám dál,
Od plic říci se vše smělo,
Vím že si se mně tajně smál…
Autor Gamy, 10.09.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí