Amorův šíp

Amorův šíp

Anotace: Smutné vyznání lásky mému nej kamarádovi...

Všechno se se mnou točí,
obraz mám před sebou rozmazaný,
připadám si jako na kolotoči,
co se se mnou děje, kdo to ví?

City jsou do sebe propletené,
v srdci mám velký zmatek,
mé myšlenky jsou zatím nepřečtené,
proč líbí se mi ten zmetek?!

Je pro mě něco jako magnet,
zkušenosti mám,
vím, že ve Vesmíru je plno planet,
však sama v sobě se nevyznám.

Snad je to jen poblouznění,
ty se to nikdy nedozvíš,
tvá věc to ale není,
a proto to nikomu nepovíš.

Ty ve mě nevidíš, čím vlastně jsem,
až ti to někdy dojde, bude však pozdě,
nenaznačím ti to ani jedním slovem,
já to vím a cítím se hrozně.

Tvé jméno nikdy zde nepadne,
to by bylo příliš snadné,
taky ti to připadá záhadné?
stejně by to nebylo nic platné.

Pořád si myslím, že to však pomine,
cítím k tobě žár,
jiný Amorův šíp už mě nemine,
mohl by být z toho švár.

Budu se to snažit urovnat,
nevím, co to bude dál znamenat.
Autor Sammael, 11.09.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dlouho jsem ve svém životě toužila po jakémsi svém "typu", bylo to i tělesně těžko ukočírovatelné, ale pak jsem začala své srdce učit rozumem, že ten můj typ mi vlastně vždy ubližuje... dnes nemám svůj "typ", mám vnitřně neskutečně krásného partnera (a to neříkám, že není hezký :-) ) a jsem šťastná. Přeji tétož i Tobě.

11.09.2006 23:30:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí