Člověk

Člověk

Anotace: Zklamal mě nejdůležitější člověk...

Jak jen člověk může být smutný,
jak jen člověk dokáže zklamat,
vědět pravdu, to je nutný,
i když pak se mi chce plakat.

Jak jen člověk umí být naivní,
jak jen člověk může tak lhát,
život je až moc marnivý,
dnes se mi už nebude chtít smát.

Jak jen člověk může zaujmout,
jak jen člověk může mít žal,
je to jak někoho do jámy svrhnout,
dnešní čas mi naději vzal.

Jak jen člověk neumí říct nic,
jak jen člověk slepě miluje,
nechci slyšet už od něj nic,
láska mě jednou zabije.

Jak jen člověk může být mrzutý,
jak jen člověk necítí nic v duši,
je to jako klín v srdci zarytý,
tak stejně mě to ničí.
Autor Sammael, 11.09.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hrozná rýmovačka

12.09.2006 20:39:00 | Trdlo

No, no, no! To jsou mi pochmurné myšlenky... vyhlëdej si na liter něco k povzbuzení :-)

11.09.2006 23:24:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí