Já přestala litovat...

Já přestala litovat...

Anotace: ... ... ...

Spousty slov a spoustě zážitků
Legračních , leč já se nesměji
Můj pohled je pln vzlyků
Jen málo z vás se nebojí

Bolest, jest mě neopouští
A já vzpomínám
Ty jenž jsi pln bezradnosti
Odpusť, že zapomínám

Bojím se.. Zklamání
A můj tichý vzlyk
Nikdo té bolesti nezbrání
Stal se z toho zvyk

Zapomněla jsem
Že dokázala jsem věřit, milovat
Tys přesto zůstal v srdci mém
Já přestala litovat…
Autor Petty, 12.09.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutek i naděje…Moc hezké.

12.09.2006 21:09:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí