Zatracení andělé

Zatracení andělé

Anotace: ...já cítím ten sníh

Zatracení andělé
kolem padá sníh
nepřestávám doufat,že jsem jeden z nich
jen křídla mi chybí

Nevidoucí lidé
mají jen svůj hřích
misíte mi věřit,nejsem jeden z nich
falešně mě viní

Nesmrtelná duše
mrtvé už je tělo
konjec mého žití,přání vyslyšeno
andělí pláč tklivý...
Autor Solitary Angel, 12.09.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí