Návrat domů

Návrat domů

Anotace: To mě napadlo dneska v autobuse.Dnešek opravdu za moc nestál

autobus uhání večerem
vracím se domů podveden
osamocen ve vlastním světě
Kde miluješ ty mě a já tebe
a sním zlehka pod víčky
jak spolu jen při světle svíčky
bojujem o každou vteřinu
než noc rozplyne se do smutných dnů

vracím se domů podveden
a to měl být dnes slunný den
Autor Peavey, 12.09.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hloupý slunko, že nevykouklo

12.09.2006 20:36:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí