_Bolest_

_Bolest_

Anotace: Uhm.. je mi mizerne...

Nic nebolí víc než pohled do zrcadla,
nic nebolí víc než to, jak bolí zrada,
nic nebolí víc než žízeň k nezahnání,
nic nebolí víc než nevyřčená přání,
nic nebolí víc než pohled na mé tělo,
nic není takové, aby to nebolelo.

Nic nebolí víc než tvoje něha,
nic nebolí víc než jarní mlha,
nic nebolí víc než mlčení přátel,
nic nebolí víc než poloprázdný hotel,
nic nebolí víc než pohled na mé tělo,
nic není takové, aby to nebolelo.

Nic nebolí víc než moje krev v umyvadle,
nic nebolí víc než otisky prstů na rezavém madle,
nic nebolí víc než sebevražda milenců,
nic nebolí víc než polibky sourozenců,
nic nebolí víc než pomyšlení na smrt,
nic nebolí víc než samotný život.
Autor mistake, 12.09.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sakra.. nechtela sem aby moje blbost byla takovou inspiraci.. aspon myslim ze za to muzu.. mrzi me to:(

12.09.2006 20:55:00 | kaay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí